ATLANTIC RSS 2012 fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor 1000 W

Raktáron
Raktárkészlet:
ATLANTIC RSS 2012 fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor 1000 W
Szállítási költség
3990 Ft
Online ár: 134 900 Ft
atlantic 2012 furdoszobai elektromos torolkozoszarito radiator
Részletek

A klasszikusan letisztult formákkal rendelkező Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor kellemes meleg ad a fürdőszobában és a törölközőket is megszárítja.Termékjellemzők:
  • Modern megjelenés

  • Biztonságos, csendes, hosszú élettartam

  • Könnyen falra szerelhető

  • Elektronikus termosztáttal (< 0.5°C)

  • 6 Üzemmód: Comfort, Comfort-1°C, Comfort-2°C, Economy, Frost-free, Stopmanuális termosztát           

“2h Boost” funkció“2h Boost” funkció lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.“24h Auto” funkció“24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy az esti fürdés idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában. (Természetesen a reggeli órákban indított program esetén, 24 óra elteltével ismét reggel fog felfűteni a “2h Boost” funkció.)A készülék, mindkét programfunkció esetén, 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

 IP24 védelemAz elektromos készülékek burkolata szilárdtest és víz behatolás elleni védelemmel van ellátva. A készülékeken feltüntetett IP védelmi kódok a védettség fokát jelzik.Az IP (Ingression Protection) védelem szintjét az IP jelölés utáni két szám határozza meg. Az első számjegy az idegen anyagok és környezeti behatások elleni védelem fokát jelöli, a második számjegy pedig a vízbehatolás elleni védelem mértékét adja meg.Az IP24-es minősítés azt jelenti, hogy védett a 12,5 mm-nél nagyobb átmérőjű szilárd testek behatolása ellen (2), valamint a bármely irányból érkező fröccsenő vízzel szemben. (4) Atlantic 2012 műszaki ábra:


Adatok
Márka
Atlantic
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!