BEHA PV20 40 cm magas radiátor

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
BEHA PV20 40 cm magas radiátor
Szállítási költség
Ingyenes
71 000 Ft
Részletek

A BEHA elektromos konvektorokat alapvetően otthonok fűtésére tervezték, széles méretválasztéka miatt rugalmasan alakítható ki mindenféle lakóhelyiség fűtése. A radiátor egyszerű, felhasználóbarát, moduláris felépítésének köszönhetően egyedi igényekre szabható (digitális hőmérséklet szabályzó).



Minden fűtőpanel ip 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória. Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad. A kapcsológomb vízzáró gumival ellátott, a termosztát takaró lapka is fizikai védelmet nyújt a fröccsenő víz ellen.



Fűtőpanel Típusa : BEHA PV20



Ajánlott méretezés: 35 W / m3 vagy 90 W / m2



Egyszerű elhelyezés a szobában



manuális termosztátA BEHA fűtőpanelt elsősorban önálló fűtésre ajánljuk, falra szerelt kivitelben.



Minden panelhez jár a fali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar kiválasztása a megrendelő feladata, mely függ fal anyagától.



Pl: téglafal, beton: 50 mm hosszú 6-os tipli és hozzá tartozó csavar

Gipszkarton: Gipszkarton tipli és hozá tartozó csavar

Fa, lambéria, gerenda: egyszerű facsavar



Ha a falfelületre való rögzítés nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, melyet egyszerűen csak a fűtőpanel aljára lehet pattintani.



Teljesítmény (Watt) : 2000 W

Szükséges betáp (W/V = A) : 8,7 A

Hossz (cm) : 143 cm

Magasság (cm) : 40 cm



Beépített Wi-Fi-s termosztáttal



A beépített Wi-Fi  termosztáttal egyszerűen tudja beállítani az adott helyiség hőmérsékletét. Ha nem szeretné a Wi-Fi vezérlést használni, a panelon beépített manuális tekerős termosztát található. A beállított hőmérséklet 3 percen keresztül kivetül a padlóra a beépített kivetítője segítségével.



5 ÉVES CSEREGARANCIA




  • Ha bármilyen meghibásodás, vagy szállítás közbeni sérülés történne, azonnal, feltétel nélkül cseréljük a panelt  a vásárlást igazoló számla ellenében.



GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS




  • A  vezérlésnek és a  fűtőbetétnek köszönhetően a hagyományos elektromos fűtésekkel szemben akár 35 %-al alacsonyabb  költségekkel működik.



KÖNNYEN FELSZERELHETŐ




  • Akár 24 óra alatt kiépíthető, nincs szükség nagyobb szerelői tudásra, pár facsavar és tipli segítségével rögzíthető, költözéskor átszerelhető az új lakásba.



EGYEDI FORMATERVEZÉS




  • A kifinomult vezérlésnek és az egyedi Nem kattog, nem zörög, nem búg. Mivel nincs benne ventillátor és semmilyen mozgó alkatrészt nem tartalmaz.


Adatok
Garancia (év)
5
Márka
Beha
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!