FALMEC SINTESI BLACK indukciós kerámialap beépített elszívóval

Rendelésre
FALMEC SINTESI BLACK indukciós kerámialap beépített elszívóval
Szállítási költség
Ingyenes
Online ár: 1 099 900 Ft
Részletek

Sintesi.

A kiválóság ötvözete
A modern konyhai trendeket követve, a beépített megoldások minimalista és lineáris tervezésének kutatásával a Falmec bemutatja a Sintesit: tökéletes teljesítményének, elegáns és minimalista dizájnjának, remek működésének és könnyű felszerelhetőségének köszönhetően a nagy felületű elszívás forradalmi újítását jelenti.Ez az új megoldás a Falmec összes páraelszívós tapasztalatát és ismeretét „ötvözi” a legjobb és legfejlettebb indukciós főzőtechnológiával.Az elszívás a hátulsó részen, függőlegesen történik, amely a végfelhasználó számára új előnyöket teremt: kiegyensúlyozott hátulsó elszívás mind a négy főzőzóna mentén; a konyhai szekrényelem űrtartalmának maximális kihasználása a függőleges motor kialakításból eredően; valamint rendkívül könnyű főzés és tisztítás a sima, akadálymentes felületből adódóan. A Sintesi teljesen beépül az munkalapba: a működéskor kinyíló, használat után pedig lezáruló szívópanel rendszerének, illetve a kivezető és a főző részeket is körülfogó rozsdamentes acél keretnek köszönhetően. Ezek a funkciók egyszerű sülylyesztett felszerelést tesznek lehetővé (az acélkeret vastagsága 1 mm) a munkalap módosítása nélkül: a Sintesi tökéletesen belesimul a munkalap felületébe.A Sintesi kiváló elszívó teljesítménnyel rendelkezik, rendkívül halk (a különleges hangszigetelő anyagoknak köszönhetően) és energiatakarékos az innovatív motornak és légáramlás optimalizálásnak következtében, melyek a Sintesit az A++ energiahatékonysági osztályba emelik. A Sintesi szabad kivezetéses és belső keringtetéses üzemmódban is elérhető, utóbbi esetben a Falmec Carbon.Zero technológiájával kiegészítve, amely kiváló szageltávolító és nedvesség elnyelő funkcióval rendelkezik.A Sintesi a „Made in Falmec” minőség esszenciája: innováció, szakértelem, tudás és technológia.ELŐNYÖK:
A Sintesi a piacon már létező egyéb megoldásokkal szemben sokféle előnyt nyújt. Ezek az előnyök a felszerelést és mindennapi használatot is megkönnyítik. Az alábbiakban találhatók a legjelentősebbek.

Hátulsó elszívás

A főzéskor felszabaduló gőzök a lap hátulsó felén kerülnek elszívásra, amely a különböző főzési zónákra való tekintettel egységes és kiegyensúlyozott légtisztítást biztosít.

Teljes beépülés, munkalapra és munkalap szintbe is beépíthető

Ez a főzőlap s süllyesztett vagy félig süllyesztett változatokkal, illetve a kinyíló szívópanel rendszerrel teljesen beépül a munkalapba, annak felületébe tökéletesen belesimulve nem képez kiálló akadályt vagy egyéb látható elemet.

Energiatakarékos és könnyen használható

A Sintesi folyamatos, akadályoktól mentes főzési felülettel rendelkezik, amely praktikusabbá teszi a főzést. Továbbá az automata üzemmód bekapcsolásával a páraelszívó energiáját a főzési energiához igazítja, ezáltal biztosítva a maximális elszívást minimális energiafogyasztás mellett.

Könnyű telepítés

Főzés és páraelszívás egyetlen eszközben, melyet egy könnyen telepíthető, a munkalap beigazítását, illetve süllyesztett felszerelés esetén szilikon használatát sem igénylő keret vesz körbe.

Csökkentett térfogat, kisebb helyigény

A páraelszívó szerkezete a főzőlap hátulsó felében függőlegesen van elhelyezve, így biztosítja a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását. A Sintesi akár 60 cm mély konyhaszekrénybe is beszerelhető.

Carbon.Zeo szűrő

Kiváló szűrés a Carbon.Zero technológiának köszönhetően. Belső keringtetéses üzemmódban a Carbon.Zero technológia tökéletesen eltávolítja a szagokat, miközben a zeolit használatával a főzés okozta gőzök által generált nedvességet is csökkenti. A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrő regenerálása elegendő kétévente, valamint javasolt négyévenkénti cseréje. A szűrő regenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmérsékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.a főzőlap tulajdonságai:


AISI 304 rozsdamentes acél keret

Automatikusan kinyíló és záró szívópanel

Szénkefe nélküli 9 sebességes motor extra teljesítmény funkcióval

Az üvegbe épített érintésvezérlő panel piros LED kijelzővel

Automata üzemmód (az elszívás energiája a főzés energiájához igazodik)

4 főzési zóna Flex Surface technológiával

Kettős híd

9 főzési teljesítményfokozat + extra teljesítmény funkció

Edényérzékelő szenzor

Automatikus lekapcsolási időzítő

Időkapcsoló / perc jelző

Melegen tartó funkció

Biztonsági kikapcsolás / biztonsági zárás funkció

Maradékhő jelző

Zsírszűrő telítettség jelző

Carbon.Zero szűrő telítettség jelző

Három fokozatú energiakezelő rendszer: 2.8 kW, 3.5 kW, 7.4 kW.

FALMEC SINTESI termékbemutató és telepítési videó:Adatok
Szélesség
90 cm
Márka
Falmec
Energiaosztály
A++
Termék jellege
Pultba építhető
Színe
Fekete üveg
Használati letöltés
Méretrajz
Energiaosztály adatlap
Felszerelési rajz
Zajszint dB(A) min-max
48-69
Légszállítási adatok

*max. légszállítás szabad kivezetés esetén (m³/h) / EN61591 szabvány szerint (m³/h)

600/520
Csőcsatlakozás
150
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!