FIELDMANN FZG1102G faszenes asztali grillsütő

-21%
Raktáron
Raktárkészlet:
FIELDMANN FZG1102G faszenes asztali grillsütő
Szállítási költség
7990 Ft
6 990 Ft
5 490 Ft

Fieldmann FZG 1102G kerti grillsütő elengedhetetlen tartozék a barátokkal való találkozáshoz egy grillezett hús vagy zöldség mellett, különösen a meleg nyári napokon vagy estéken.

Részletek
A Fieldmann FZG 1102G kerti grillsütő elengedhetetlen tartozék a barátokkal való találkozáshoz egy grillezett hús vagy zöldség mellett, különösen a meleg nyári napokon vagy estéken. A faszenes grillsütő az egyik legkedveltebb típusú grillsütők, mivel az ilyen sütők kedvező áron érhetőek el és szükséges tüzelőanyaga is költséghatékonyabb a többiekénél, ugyanakkor nagyobb társaságot is ki lehet szolgálni vele. Leginkább a faszenes sütők adják vissza a füstös ízeket és illatokat. 
 
Általában sok időt töltünk a konyhában a különböző ételek elkészítésével. A meleg nyári napokon több időt szeretnénk a szabadban tölteni, és élvezni a gyönyörű időt. Kösse össze a kellemeset a hasznossal, és süssön a szabadban. 
 
A kompakt méretű faszenes grilleket könnyedén tárolhatja autójában vagy akár a hátizsákjában, készen állnak a hétvégi kempingezésre, és a pénztárcáját is kímélni fogja. A nagyobb típusú sütők ideálisak, nagy mennyiségű étel elkészítésére, füstölésére.
 
Ajánlott kiegészítők:
Fieldmann FZG 9000-U begyújtó kémény
Fieldmann FZG 9001-E elektromos faszén begyújtó
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Műszaki paraméterek
  • Grill átmérő: 36.5 cm
  • Grillezési felület: 36 cm
  • Grillezési magasság: 27 cm
  • Krómozott grillrácsok
  • Nemesacél fedél