ALPINE FlyFit - Szűrős füldugó utazáshoz

Raktáron
Raktárkészlet:
ALPINE FlyFit - Szűrős füldugó utazáshoz
Szállítási költség
1290 Ft
Online ár: 6 290 Ft
Alpine FlyFit füldugó utazáshoz, repüléshez. speciális sárga szűrője csillapítja a zavaró zajokat. Megakadályozza a repülő emelkedése és leszállása közben keletkező nyomáskülönbség okozta fülfájást. Az Alpine FlyFit nyugodt utazást tesz lehetővé, az úti c
Részletek

LeírásÉvente több millió ember utazik repülővel szerte a világon. Közülük sokakat érint kellemetlenül a nyomás vagy fülfájás a repülő fel- és leszállása közben. Sokan a monoton repülőgépzúgást és az utastársak zaját tartják zavarónak és fárasztónak. Az Alpine kifejlesztett egy különleges füldugót erre a célra: a FlyFit-et. A tökéletes kialakítású füldugókkal nem tapasztaljuk a nyomáskülönbség okozta kellemetlenségeket. A hallásvédő zajcsillapítása lehetővé teszi a pihentető repülőutat. Nem zavarnak a zajos gyerekek vagy a hangos beszélgetés, közben pedig tudunk rendelni a légiutas kísérőtől. A FlyFit füldugóval nyugodt utunk lesz és biztosítja, hogy pihentetően induljon a nyaralás vagy az üzleti út.Termékjellemzők:
 • Megakadályozza a nyomáskülönbség okozta fülfájást a repülőn

 • A bosszantó motorzúgás és alapzaj csendesedik

 • A beszéd továbbra is hallható

 • Rendkívül kényelmes termoplasztikus anyagból készül

 • Egyedülálló puha szűrők

 • Alpine Cleaner: könnyebb tisztítás

 • Kényelmes, kompakt tároló

 • Repülés közben egész úton viselhető

 • Használható autóban, vonaton és buszon

 • Nem szilikon

 • Többszöri használatraForradalmi füldugómodellA húszéves tapasztalat lehetővé tette, hogy az Alpine kidolgozza az új, tökéletes füldugó modellt. A rendkívül jól megtervezett, alaposan tesztelt, megújult forma által a füldugók mélyen ülnek a fülben és tökéletesen illeszkednek.AlpineAcousticFilters™ - nyomásszabályozásA FlyFit repülőn viselve szabályozza a dobhártyát érő kellemetlen nyomást fel- és leszálláskor. A szűrők szelepként működnek, fokozatos, állandó nyomásegyensúlyt biztosít a külső környezet és a középfül között. A fülnek így elegendő ideje van alkalmazkodni a különböző nyomásvariációkhoz.Ezen kívül a FlyFit speciális akusztikus szűrői védelmet nyújtanak a bosszantó környezeti zajokkal szemben. A füldugó megkönnyíti a pihenést és a kikapcsolódást hosszabb repülőutak során, de alkalmas busszal, vonattal vagy autóval megtett utakon is. Hasonló helyzetekben védi a gyermekek füleit a Pluggies Kids a repülőgépen tapasztalt fülfájással szemben.AlpineThermoShape™Az Alpine innovatív füldugói termoplasztikus anyagból készülnek, melyet az Alpine fejlesztett ki: ez az AlpineThermoShape. Alkalmazkodik a fül alakjához, hogy a hallásvédő tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba. Garantáltan kényelmes illeszkedés fülre gyakorolt nyomás nélkül. Ha a füldugók megfelelően helyezkednek el a fülben, optimális zajcsökkentést biztosítanak. Nem tartalmaz szilikont, így nem vált ki allergiás reakciót.Puha szűrők - kivételesen rugalmasA FlyFit és a SleepSoft az egyetlen lágy szűrőkkel ellátott füldugók a piacon. Még nagyobb kényelmet biztosít az utazás során. A puha szűrőkkel akár oldalra fordulva is mélyen alhatunk.Alpine CleanerAz Alpine kifejlesztett egy egyszerűen használható tisztító eszközt a füldugóban rekedt szennyeződések eltávolítására. Ha tisztán tartjuk a füldugót, hosszabb ideig élvezhetjük annak előnyeit.Élettartam és tisztításA füldugó átlagos élettartama körülbelül 2-3 év, ez nagyban függ a használat gyakoriságától, az ápolástól és az egyéni jellemzőktől. A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk. Megnövelhetjük élettartamát az Alpine Ear Spray alkalmazásával, mely alaposan mégis kíméletesen tisztítja a füleket. Különösen ajánlott túlzott fülzsírtermelődés esetén.Holland dizájnAz Alpine hallásvédő exkluzív holland dizájnnal rendelkezik. Minden füldugót és szűrőrendszert Hollandiában gyártanak.A csomagolás tartalma:
 • Két univerzális termoplasztikus füldugó

 • Két akusztikus szűrő

 • Alpine Cleaner

 • Műanyag tároló

 • Alpine applikátorAlpine FlyFit csillapítási értékekEN 352-2: 2002 kompatibilis


Frekvencia Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Csillapítás dB 5,9 8,4 11,0 14,0 19,0 24,0 25,0 21,2
Normál szórás dB 4,0 3,4 3,0 2,5 3,3 4,5 4,0 4,3
Feltételezett védelem dB (APV) 1,9 5,0 8,0 11,5 15,7 19,5 21,0 16,9


 Névleges átmérő: 9-12 mmH=19 M=15 L=10 SNR=17 NRR=14,4-20,1Műszaki adatokSúly: 30 gramm

Méret: 100×80×20mm

Anyag: AlpineThermoShape™

szín: fehérEAN kód: 8717154023510
Adatok
Márka
Alpine füldugó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!