Kérdése van? Segítünk!
Rendeljen telefonon:+36 96/999-263
Mobil:+36 20/357-43-25
Írjon email-t info@apexmuszaki.hu
HÉTKÖZNAP: 09:00 - 18:00
• Vekni méretek: 1000-1250-1500g• 15 sütési program• Késleltetés funkció (max.15 óra)• Melegen tartás (max.60 perc)• 2db lapát az optimális dagasztásért• Választható pirítási erősség: enyhe, közepes, sötét• LCD kijelző és betekintő ablak• Letapadásmentes üst és dagasztó lapát• Kivehető dagasztó üst a könnyű takarításért• Hidegfalú burkolat• Gumírozott talp• Mérőedény + mérőkanál• 220-240, 50Hz, 850W
Teljesítmény: 850 WTúlmelegedés elleni védelem: IgenBurkolat anyaga: MűanyagEdény anyaga: Tapadásmentes bevonatTartozék: Mérőpohár, mérőkanál, lapát kiszedő kampóEAN kód: 666434107069Hangjelzés: VanSütőedény kapacítása: 1,5 kgDagasztó lapátok száma: 2 dbProgramok száma: 15Melegentartó funkció: VanGyors program: VanGyümölcs program: VanGluténmentes sütési program: VanVezérlés: DigitálisKésleltetett indítás: Van, 15 óraGarancia: 1+1 év (a +1 év garancia regisztrációhoz kötött)Cikkszám: HM1303Tömeg: 6,55 kg/db
PROGRAM KIOSZTÁS
1. ALAP fehér kenyér programA készülék első bekapcsolásakor megjelenő program. Általános program fehér és barna kenyerek elkészítéséhez. A legtöbb recept esetében ez a program használandó. Ez a program használható ízesített kenyerekhez is hozzáadott gyógynövényekkel és mazsolával
2. FRANCIA kenyér programEz a program kicsivel hosszabb, mint az alapprogram, mert a készülék a tésztát tovább dagasztja, és hosszabb ideig hagyja kelni – ezáltal egy, a francia kenyerekre jellemző „levegős” textúrát adva. Az ebben az üzemmódban sütött kenyér kisebb és a közepe sűrűbb.
3. TELJES KIŐRLÉSŰ programEbben az esetben a készülék jobban elnyújtja a dagasztás és kelesztés lépéseket, hogy az alacsony glutén tartalmú teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér esetében is a lehető legjobb eredményeket érje el.E program esetében nem javaslott az időzítő használata.
4. ÉDES KENYÉR programÉdes típusú kenyerek készítésére alkalmas program ropogósabb kenyér kéreggel. A ropogós kéreg a cukor felhasználásával érhető el.
5. KALÁCS programA vajjal és cukorral készült tésztát magasabb hőmérsékleten süti a készülék a sötétebb kéreg érdekében.
6. GLUTÉNMENTES programRövidebb lépésekben, rövidebb idő alatt készíti el a kenyeret. Ezen program használatakor kisebb méretű kenyér érhető el.
7. SZUPERGYORS sütési programEz a program rövidebb lépésekben, rövidebb idő alatt készíti el a kenyeret.
8. SÜTEMÉNY programSütemények, tortalapok készítéséhez alkalmas program.
9. DAGASZTÓ programEbben a programban a gép elvégzi a keverést/dagasztást, de kihagyja a sütési fázist.
10. KELESZTŐ programEbben a programban a gép elvégzi a dagasztást és kelesztést, de kihagyja a sütési fázist.
11. GYORS DAGASZTÓ programEz a program a dagasztó programhoz hasonlít, csak rövidebb lépésekben, rövidebb ideig dagasztja a tésztát.
12. JOGHURT programJoghurtok készítéséhez alkalmas program.
13. LEKVÁR programLekvárkészítés során alkalmazható keverő és melegítő program.
14. SÜTÉS programCsak sütés, dagasztás és kelesztés nélkül. Használható a sütés meghosszabbítására is, akiválasztott beállítások mellett.
15. HÁZI KÉSZÍTÉSŰ KENYÉR programEz a program lehetővé teszi a program egyes lépéseinek manuális beállítását (dagasztás, kelesztés, sütés, melegen tartás).