Kosár

Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a Címzettek és a Munkatársaink védelmében, illetve annak okán, hogy a biztonságos üzletmenetet folyamatosan biztosítani tudjuk, 2020 november 16-tól ismét bevezetjük a KONTAKT MENTES ÁTADÁST. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az átadás alkalmával a Címzett nem ír alá sem a telefon képernyőjén, sem pedig fizikailag szállítólevelet. Az átadás folyamata tehát az alábbiak szerint zajlik: - A Szállítók a lakás bejárati ajtaja előtt tudják átadni a megrendelt termékeket. - A Szállítók a termékeket nem csomagolják ki és a csomagolóanyagokat nem szállítják el. - Az Átvevő személyi igazolványával igazolja magát, személyi igazolványa száma beírásra kerül az átadó alkalmazásba.

FIGYELEM! ÁTVÉTEL UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL KÉRJÜK A CSOMAGOT FELBONTANI, ANNAK TARTALMÁT MEGVIZSGÁLNI! Sérülésre vagy hiányosságra vonatkozó reklamációt utólag nem áll módunkban elfogadni. Esetleges észrevételeit kérjük jelezze e-mail üzenetben az info@webmuszaki.hu címen!

Fenti intézkedések egyelőre nem érintik a készpénzes utánvét kezelését, a kontakt idejét hivatottak minimalizálni. Megértésüket előre is köszönjük. Jó egészséget kívánunk! Webműszaki csapata